>

Qui som?

Encara que Anna López Zambrana és la cara visible, estic molt ben acompanyada de professionals que aportaran els seus coneixements en cadascuna de les diferents actuacions necessàries per dur a terme els serveis requerits.

Començant amb els pintors que canvien radicalment una habitació, a les netejadores, els dissenyadors en 3D que ens ajuden a imaginar com quedarà, als manetes que igual ens pengen una cortina que ens col·loquen una aixeta i finalment al fotògraf un professional que transmet la millor imatge per aconseguir el major número de clicks a les pàgines web.

«Duplex Home Staging es un projecte professional fet amb tot el meu cor.»

Dúplex Home Staging
és Anna López Zambrana

Soc Anna López Zambrana, nascuda a Barcelona, casada i mare de dos homenets.

Després de molts anys dedicada a altres activitats laborals relacionades amb el turisme i la indústria alimentària, un molt bon día i després de llegir un article de ASHE (Associació Home Staging Espanya), em vaig adonar que inconscientment i per gust, jo feia una cosa semblant cada vegada que per motius laborals ens havíem hagut de traslladar, la qual cosa comportava la venda de l’habitatge.

Sempre havia endreçat, arreglat i deixat presentable l’habitatge quan l’agent immobiliari m’avisava de la visita, però a poc a poc anava introduint noves coses. En la segona casa que vaig vendre vaig deixar unes revistes de decoració sobre de la tauleta del sofà i un llibre en la tauleta de nit, en la següent propietat, les flors fresques i la xemeneia encesa ja que en aquesta època començava el fred, etc …. una mica més tard m’he assabentat que tot això té un nom “màrqueting sensorial “ i produeix un efecte en el comprador.

Vaig decidir formar-me com Home Stager, un ofici que desconeixia fins fa poc i que sense saber-ho, feia temps que m’encantava.

Gràcies a Sandra de Custom Casa, pel seu recolçament i per la seva professionalitat a la meva formació.
Ara estic encantada de poder ajudar a altres persones a vendre la seva estimada casa.

Home Staging

Segueix-nos

Duplex Home Staging

"Duplex Home Staging es un projecte professional fet amb tot el meu cor."