>

Què és el Home Staging i per a què serveix?

Home Staging, lavabo pintat i redecorat
El Home Staging és una tècnica de Màrqueting immobiliari, completament implantada des de fa dècades als Estats Units, Canadà, Anglaterra i França i que des de fa uns anys s’està començant a utilitzar a casa nostra. Nosaltres ho traduiríem com «posada en escena», i consisteix en preparar un habitatge, local o allotjament turístic per atraure el comprador o llogater. Moltes són ja les agències immobiliàries que estan començant a oferir aquests serveis per millorar i reduir el temps de negociació dels immobles. També són bastants els particulars que comencen a contractar aquests serveis a professionals del Home Staging, perquè els ajudin a millorar les seves propietats resultant així més atractives i d’aquesta manera reduint tant el temps de comercialització com el marge de negociació, ja que davant d’un habitatge en bones condicions no hi ha espai per la negociació o el “ regateig”. El Home Staging detecta problemes existents en els immobles, que dificulten la venda i elabora un pla per potenciar els punts forts i minimitzar els febles, aconseguint així que la propietat destaqui positivament entre d’altres. Perquè la propietat destaqui, a més de la bona presentació de l’habitatge als clients que la visiten, avui dia tots sabem que la nostra primera selecció la realitzem a la xarxa en els portals immobiliaris tipus Fotocasa, Habitaclia, Idealista ……. i perquè la gent faci clic sobre el nostre anunci necessitem que la imatge que es publiqui sigui «WUAU», això s’aconsegueix amb una bona imatge fotogràfica, és per això que necessitem que un professional s’encarregui d’això.

Per què contractar un Home Stager?

«Posem quatre espelmes i unes flors perquè estigui bonic i llest.»
El Home Stager fa alguna cosa més que posar quatre flors. Ell / ella busca la millor distribució, fa que l’espai sigui més atractiu, organitza, elimina, canvia, …. El Home Stager professional fa tot allò que el propietari per motius de relació amb l’habitatge no sap o no pot fer. Al no existir cap lligam sentimental amb la propietat li resulta més fàcil ser imparcial i preparar l’habitatge de manera li agradi al possible comprador. El professional del Home Staging NO substitueix en cap cas a l’agent immobiliari, sinó que és una ajuda per a aquest. La coordinació entre ambdós aconsegueix una comercialització molt més eficaç i fàcil.

Quant em costarà i quant de temps trigaran?

M´agrada pensar que la questió es una altra: quant et pots gastar ?, evidentment com més gran sigui el pressupost per acondicionar, decorar i millorar l’habitatge més espectacular serà el resultat, també dependrà de l’estat de l’habitatge, però en molts casos reutilitzant algunes peces i amb una petita inversió s’aconsegueixen grans millores. El temps, depèn de l’espai, pot variar des de mig dia a 2 setmanes, dependrà de l’estat i mida de la mateixa. Immobles subjectes a actuacions de Home Staging:
  • Habitatges per llogar
  • Habitatges per vendre de segona mà
  • Noves promocions
  • Habitatges lloguer de vacances
  • Allotjaments turístics
  • Locals

El meu pis o casa està buit. Cal fer alguna cosa?

Sens dubta la resposta es SI. Els habitatges buits costen més de vendre, no tots els compradors veuen els espais clarament, la majoria veuen els espais petits i normalment pensen que no es poden posar els mobles, la tauleta, al sofà, el llit, l’escriptori, etc. En habitatges buits hi ha diferents possibilitats, des de reutilització de mobles a mobles de cartró, creant així espais perquè els compradors poguin veure l’espai amb més facilitat.

¿Realment és necessari per vendre casa meva?

La resposta per a mi és fàcil, Si!
N

Si. Perquè un habitatge atractiu es ven més ràpid que un que no ho és tant.

N

Sí. Perquè redueix el temps de venda i per tant les despeses que comporta tenir-la al mercat (ibi, assegurances, comunitat, subministraments ....)

N

Sí. Perquè redueix la negociació de preu a la baixa, si la casa està bé no hi ha la possibilitat de negociació.

N

Sí. Per la Regla dels "90 segons", aquest és el temps que un potencial client triga a aceptar o debutjar un habitatge, d´aquí la importancia de preparar-la des de l´entrada pequè vulguin veure més.

Home Staging, finestra amb flors vermelles

Segueix-nos

Duplex Home Staging

"Duplex Home Staging es un projecte professional fet amb tot el meu cor."