>

Avís Legal

Informació general

El present lloc web pertany a Anna López Zambrana, que ofereix serveis de Home Staging. De conformitat amb l’Art.10 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació, les dades identificatives del titular del lloc web són: Raó social: Anna López Zambrana Direcció: Centre Coworking Premi@in C/ de la Plaça, 62 08330 Premià de Mar NIF:43421068N

Avís de copyright

Tota la informació continguda en aquest lloc web (exclosos els noms i marques de terceres empreses): textos, imatges, gràfics i el seu disseny són propietat deAnna López Zambrana si no s’indica el contrari i es troben protegits per la normativa espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial, i queda prohibida la seva reproducció parcial o total sense expressa autorització del titular del copyright.

Política de privacitat

Anna López Zambrana garanteix la confidencialitat de les dades personals i de qualsevol altre tipus que proporcionin els clients o visitants del lloc web, d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 (LOPD). L’usuari podrà exercir el seu dret a consultar, rectificar o eliminar la seva informació enviant un correu a través del nostre formulari de contacte.

Exempció de responsabilitat per l’ús del lloc web

Anna López Zambrana no es fa responsable dels danys ocasionats en els sistemes informàtics dels usuaris d’aquest lloc web per causes alienes a la seva voluntat, ni d’aquells danys que siguin produïts per l’existència de virus informàtics a Internet.

Altres consideracions

Aquest Avís Legal podrà ser modificat perAnna López Zambrana en qualsevol moment i sense previ avís a l’usuari. Contacta amb mi si tens qualsevol dubte.

Segueix-nos

Duplex Home Staging

"Duplex Home Staging es un projecte professional fet amb tot el meu cor."